Vecka 46

Hej!

Så har redan en vecka passerat och nu har vi mindre än hälften kvar av höstterminen. Förra veckan kom övervåningen på paviljongen och snickarna har jobbat hårt med att få trappor mm på plats. Detta har inneburit att eleverna inte har kunnat vistas på skolgården på hela veckan men det hoppas vi ska vara möjligt under nästa vecka.

På måndag är det simning på Midgårdsbadet för samtliga 7:or.

7A simmar kl 14:10-15:10 (slutar på badet)

7B simmar kl 13:10-14:10 (slutar efter badet)

7C simmar kl 12:10- 13:10 (äter lunch tidigare denna dag och åker tillbaka till skolan efter simningen. Bra att ta med sig ett mellanmål).

På onsdag 14/11 har 7C prov i matematik (kapitel 2:1-2:6). Under veckan har vi gjort ett förtest och idag har varje elev fått reda på vad de behöver öva på inför provet. Hoppas att alla tar chansen att förbereda sig på bästa sätt.

Trevlig helg önskar alla mentorer i årskurs 7.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *