Händer under vecka 47

Prov och inlämningar:

7A, 7B, 7C Torsdag: Spanska, Kap 4-test.

7A mån, 7B tis och 7C mån: SO Läxförhör historia

7A, 7B, 7C SVA: Bokprat ska vara klart på fredag

NO: Vi arbetar med källkritik och utvecklade resonemang denna vecka. Eleverna kommer på onsdag (7A och 7B) samt fredag (7C) att göra en uppgift som ska bedömas. Eleverna övar på liknande uppgifter på lektionerna så de behöver inte öva hemma. Är någon sjuk eller vill öva hemma så finns checklista, information om utvecklade resonemang och uppgifter (inkl facit) på OneNote/NO/Källkritik

Biologi: Vi kommer snart att sluta läsa biologi och istället börja läsa kemi. De elever som inte har lämnat in sina biologitexter kommer att få F-varningar i IST inlagda med start vecka 47. Texter som inte är klara görs klart på elevens val, studiestöd eller hemma.

Studiestödet: Det är bara ett fåtal elever som kommer på studiestödet. På studiestödet är det flera lärare som arbetar. Det är ett jättebra tillfälle att repetera till prov, ta igen sådant man missat eller få stöd med sådant man tycker är svårt. Vi vill att fler elever ska komma på studiestödet! Studiestödet är varje torsdag kl 15.05-16.00.

Kommande prov och inlämningar:

7A, 7B, mån vecka 48: Matematik, Läxförhör kapitel 2.7-2.9 + multiplikationstabeller.

Vänliga hälsningar

Mentorerna i årskurs 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *