Matematik 7C

Hej elever och föräldrar i 7C!

På måndag 3/12 avslutar vi kapitel 2 (tal) i matematiken med ett prov. Det kommer att innehålla kap 2:7 (primtal och delbarhet), 2:8 (avrundning) och 2:9 (överslagsräkning). För de som ej ännu klarat föregående kapitel (2:1-2:6) kommer det finnas möjlighet att vid samma tillfälle göra omprov på de delar som saknas.

Igår fick alla elever tillbaka sitt föregående prov och vi gjorde en sammanställning på OneNote så att det blir tydligt vilka områden som behöver repeteras. Övningar för att kunna repetera finns även det på OneNote under fliken matematik. Veckans lektioner kommer att ägnas åt att repetera/göra klart men det kan även behövas en del hemarbete för att du ska känna dig säker. Gå gärna på studiestödet på torsdag kl 15 för att få hjälp av en lärare.

Hälsningar Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *