Vecka 3

Hej kära vårdnadshavare!

Följande prov kommer vecka 4:

7A: Måndag ska klassen planera sin lab. Torsdag har klassen prov i matematik.

7B: Måndag ska klassen planera sin lab. Onsdag har klassen prov i matematik.

Vi vill även påminna att iPadsen är ett skolverktyg och behöver tas med till skolan laddade.  Vi har även noterat att flera av våra sjuor inte tar av sig skorna utan släpar in snö in i korridorerna och klassrummen. Det är ju såklart inte hållbart och vi ber er därför att ta ordentligt snack med era ungdomar. Påminn gärna också om att man ska vara ombytt på idrotten och ta med sig idrottskläder.

Vi är glada att se att flera av er har bokat utvecklingssamtal. För er som fortfarande inte gjort det, så kan ni klicka på länkarna nedan. Glöm inte välja vecka 7, annars syns inte bokningsbara tider!

Christopher Aleite 7A

Lena Koinberg 7A

Josefine Purits 7B

Åsa Rindstål 7B

Mikael Wallman 7C

Ha en trevlig helg!

Mentorer åk 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *