Dags för utvecklingssamtal, 7B

Precis som i höstas så fortsätter vi med elevledda samtal där eleven förbereder samtalet i skolan och har första delen av mötet på egen hand tillsammans med vårdnadshavare. Sedan kommer mentor med i mötet och vi följer tidigare mål och skapar en framåtsyftande IUP. Kolla gärna på IST innan samtalet.

Tiderna för er som bokat.
Torsdag
12.00 Adam
14.40 Jonathan
15.50 Eja
16.20 Dayan

Fredag
12.30 Daniel
13.40 Theo
14.10 David
14.40 Oscar
15.20 Thea
15.50 Alexander
16.20 Elias

Har du inte bokat tid för utvecklingssamtal så följer du denna länk:
http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/booking/showTimes/2019-02-11

Idag började eleverna med en ny fredagsrutin på mentorstiden och det var att maila hem en work selfie. En skärmdump på något arbete man gjort i veckan som man är särskilt nöjd eller stolt över. På så vis hoppas vi att ni ska få se en liten del av arbetet vi gör i skolan. Återkoppla gärna med lite pepp och positiva ord 🌟

Ha en trevlig helg!
Josefine och Åsa, 7b

1 svar på ”Dags för utvecklingssamtal, 7B

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *