Information till elever och vårdnadshavare i 7C

Hej alla elever och vårdnadshavare i 7C!

Idag har eleverna fått ta hem sina prov i matematik som vi gjorde strax efter påsklovet. I plastfickan ligger även en sammanställning på alla uppgifter samt tips på vad man kan arbeta med/repetera om man eventuellt behöver göra om vissa delar. Jag önskar att ni går igenom provet tillsammans hemma och att en vuxen sätter sin signatur på att ni har tagit del av informationen. Ta tillbaka till skolan gärna redan på onsdag, senast fredag denna vecka!

Vi genomförde provet vid två tillfällen (några deltog endast på ett). Första gången fick man lösa provet utan mattebok, andra tillfället med matteboken som hjälp. Därför står det en 2:a på ett av proven. Eleverna fick även välja på om de ville göra ett E-prov eller ett C/A-prov.

Under följande dagar kommer eleverna att få möjlighet till extra stöd i matematik samt tillfälle till att reparera/höja ditt betyg:

Måndag 13/5 kl 15-16 

Tisdag 14/5 kl 14-15.15 (endast ni som läser spanska) obs! vi sitter i textilslöjdsalen

Torsdag 16/5 9-10:15 (endast ni som läser franska och tyska)

Torsdag 16/5 kl 12:45-13:45 (endast ni som läser spanska)

Måndag 20/5 kl 15-16

Måndag 27/5 kl 15-16

Du som elev ansvarar själv för att komma till dessa extralektioner. Jag har ingen möjlighet att ”jaga dig” så ta varje tillfälle du kan. Jag vet att det är mycket att göra klart så här i slutet av terminen men det är inte många veckor kvar nu. Försök att hålla i och hålla ut samt utnyttja all lektionstid så kommer detta att gå vägen.

Hör gärna av dig om du har några frågor (maria.kvickstrom@edu.sigtuna.se)

Med vänlig hälsning Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *