Vecka 23

Hej kära vårdnadshavare!

Idag har våra kära ungdomar deltagit i en schackturnering. Turneringen involverade hela skolan och det blev otroligt lyckat! Våra stora ungdomar tog väl hand om sina yngre kamrater och vi kan stolt meddela att flera glänste med sina schack-skills!

Nästa vecka (v.24) är det avslutningsvecka.

Måndag 10/6: 8.30 samling i klassrummet. Samtliga elever som inte har lämnat in iPads och laddare måste lämna in dessa på måndag annars kommer man bli ersättningsskyldig och får en faktura hem. Dagen slutar senast 14.00.

Tisdag 11/6: Samling 8.30 i klassrummet. Tisdag är sista dagen för att lämna in eventuella läromedel (böcker) som man tagit hem. Dagen slutar senast 14.00. Eleverna återsamlas sedan 17.30 i sina hemklassrum. 18.00 är det skolavslutning i idrottshallen. Vårdnadshavare är välkomna! Efter avslutningen släpps våra kära ungdomar på ett välförtjänt sommarlov.

Tänk på vår något kluriga trafik- och parkeringssituation så passa på att gå, cykla eller samåk.

Betygen kommer att skickas hem med posten.

Vänligen,

Mentorer åk 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *