Veckobrev vecka 38

VIKTIGT INFÖR VECKAN
Vecka 39
Måndag – studiedag
Tisdag – studiedag
Onsdag – simning för tjejerna, se separat inlägg
Torsdag – simning för killarna, se separat inlägg

Hej på er!
Prata hemma om hur viktigt det är att alla elever respekterar skolans ordningsregler, som tex att lämna in sin telefon och att visa sin bästa sida i skolan. Vi ser en stor skillnad, framförallt att eleverna inte störs av mobiltelefonerna på lektionerna, men vi ser också att vi behöver påminna och arbeta mer med skolans ordningsregler.

När vi hör av oss till er så är det för att informera och uppdatera er om hur eleverna har det i skolan. Det handlar om att vi tror på ett nära samarbete och att en tät kontakt är det bästa för eleven. Vi alla vill arbeta och verka för elevernas bästa 🌟

Nästa vecka blir en lite kortare arbetsvecka för eleverna då det är studiedagar måndag och tisdag. Vi i personalen ska fortbilda oss i digitala verktyg dessa dagar. Eleverna kanske har ett prov i matte, SO eller NO att plugga inför dessa dagar.

Vi önskar er en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *