Julhälsning 🎄

Hej!

Imorse samlades vi och hade en väldigt mysig julavslutning tillsammans. Först klassvis och sedan avslutades det med fika på skolgården, skönsång från åk 7, tal från vår rektor Helena och även en sång från oss lärare.

Vi vill med denna julhälsning passa på att tacka er för det samarbete som vi haft tillsammans under hösten och vi hoppas att vi kan fortsätta att utvecklas tillsammans under våren. Vi har sett fantastiska framsteg hos er elever under hösten, var stolt och känn dig nöjd! 🌟

Nu väntar några veckor av välförtjänt vila för alla på Höjden och vi ses igen den 8 januari enligt ordinarie schema. Betygen har vi postat idag så de bör hamna i er brevlåda imorgon eller på måndag.

Varma julhälsningar

från alla oss som jobbar med åk 8 🍀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *