Påsklov

Vi kan sammanfatta perioden mellan sport- och påsklov som en period där inget riktigt blev som vi tänkt oss.
Corona-viruset satte många käppar i våra hjul, bland annat för fokusdagen och för elevernas prao. Den är framflyttad, men vi vet ännu inte när den kan komma att genomföras. Mest troligt i uppstarten av åk 9. Fokusdagen siktar vi på att genomföra så snart vi är tillräckligt många på plats i verksamheten, både elever och personal för att det ska ge så många elever som möjligt chans att arbeta ikapp och lyckas genomföra det där lilla extra för att kunna höja sitt betyg ett steg. Den känslan när du lyckas är oslagbar!

Nu får alla ett välförtjänt men något annorlunda påsklov. Ett påsklov med restriktioner där det gäller att ta ett samhälleligt ansvar. Att försöka att hålla distans till kompisar, nära och kära. Ta promenader utomhus, men med avstånd. Tvätta händerna ofta ofta och njuta av ledigheten.

Vi ser fram emot att träffas igen den 14 april enligt ditt schema.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *