Närvaron i Dexter

Hej!
Vi vill uppmärksamma er på att närvaron inte stämmer helt överens eftersom vi har schemabrytande dagar. I vårt närvarosystem ligger det vanliga schemat så när vi tar närvaro på eleverna väljer vi antingen motsvarande lektion i undervisande lärare, eller motsvarande lektion i tid på schemat om det matchar. Därför kan det, precis som ni säkert märkt, komma notiser från olika lektioner under dagen. Det beror helt enkelt på vårt ”Corona-schema”. Men får ni en notis om sen ankomst så är det mest sannolikt att eleven kommit sent till den lektionen som pågår just då. Systemet är lite fyrkantigt och var inte förberett för en pandemi. Hör av er om ni har några funderingar kring detta.

Här kommer onsdagens schema

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *