Vecka 19

Hej!

Positiva nyheter med detta veckoinlägg, fler bland personalen är åter på plats, så därför har vi beslutat att återgå till elevernas vanliga schemat. Tack för att ni visat förståelse och stöd för detta under en period med hög sjukfrånvaro bland oss.

Nu väntar en del intensiva veckor för oss med många arbeten, slutuppgifter som ska in och bedömningar att göra.Vi har märkt att eleverna verkar taggade, vilket känns extra roligt! 🌟

En liten påminnelse till er vårdnadshavare i åk 8 som ännu inte svarat på enkäten som skickats via Mail från Origo. Nu har ungefär hälften av alla svarat, vi blir väldigt tacksamma om ni kan ta några minuter för att fylla i den. Eleverna gör enkäten, med liknande frågor, i skolan.

Viktigt vecka 19

Tis – Studiesetöd 15-16

Ons – 8C, matteprov

Tor – Studiestöd 15-16

Fre – 8C, prov friluftsliv

8A och 8B kommer under veckan att börja redovisa sina mini-friluftsdagar. I mindre grupper har ni planerat en mini-friluftsdag, och denna ska nu genomföras, antingen för din egen klass eller för en yngre klass på skolan. Se schema för redovisning i Teams.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *