Vecka 20

Hej!

Våren är på väg och denna vecka har det känts som en helt vanlig vecka. Både elever och personal är på plats vilket känns tryggt och bra inför slutspurten. Peppa och heja hemifrån så att vi tillsammans orkar dra detta läsår i mål och sluta med flaggan i topp 🍀

I idrott och hälsa arbetar 8:orna med friluftsliv. 8a och 8b redovisar friluftslektioner för sin egen klass eller en yngre klass. Det har varit lyckat denna vecka och vi fortsätter med det nästa vecka! Härligt att se eleverna som positiva och omtyckta förebilder av de yngre eleverna på skolan.

I veckan fick elevrådet möjlighet att vara delaktig när möbler till nya delen av skolan skulle beställas. För några veckor sedan fick de besöka byggnaden och ta fota till klasskamraterna. Nu har vi några veckor kvar i paviljongen innan det är dags att packa ihop för flytt efter sommaren. Eleverna är nyfikna på hur det kommer vara i den nya delen av byggnaden.

Viktigt nästa vecka

Tisdag. Studiestöd 15-16

Torsdag. 8B: prov i biologi. Studiestöd 15-16

Fredag. Filmteam på skolan för att filma arbete med digitala verktyg, 8A kom ihåg att lämna in pappret med underskrift från vårdnadshavare.

Under fredag den 15 maj kommer ett filmteam att besöka Steningehöjdens skola och göra en filminspelning. Det är Atea Sverige som i samarbete med Apple kommer att spela in en film kring lärande och digitalisering.
Steningehöjdens skola är utvalda att delta eftersom skolan är en ”Apple distinguised school”. Filmen kommer att ha ett fokus på pedagoger och pedagogik på skolan, men vi kommer även att filma ett fåtal intervjuer med elever och miljöbilder från klassrum.

Superkul och spännande tycker vi! 🌟

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *