Vecka 21

Hej!

I veckan har eleverna gjort sina val inför Fokusdagen. Vi märker en större medvetenhet och engagemang hos eleverna, vilket glädjer oss att de att de är medvetna om vad de behöver göra för att höja sig i sina olika ämnen.

Stor eloge till 8a som idag har varit med och blivit filmade i ett projekt som Apple och Atea håller i, där de producerar en film med fokus på hur lärare kan arbeta med digitala verktyg. Vi ser fram emot att få se resultatet.

Nästa vecka är en kortvecka, med fokusdagen som final. Heja heja, alla elever, snart väntar ett välförtjänt sommarlov. Innan dess är det 100% fokus på skolan som gäller.

8c NO

Denna vecka fick vi lyssna på flera väldigt bra presentationer om olika energikällor. Trots att det tog mer tid att förbereda dem än det förväntades, blev det ett riktigt bra resultat i slutet. 

Ni kan om ni vill!

Båda ni som presenterade och ni som lyssnade var jätteduktiga. Ömsesidig respekt och tålamod skapade bra stämning i gruppen. Hoppas att ni också fick inspiration för att prestera vidare i enlighet med era förmågor.🌟🌟🌟

Vecka 21

Måndag – 8C Matteprov E-A

Tisdag – Studiestöd klockan 15-16

Onsdag – Fokusdag, bryter ordinarie schema, eleverna går 8.10-14.00 Alla startar och avslutar med sina mentorer.

Torsdag, Fredag – Ledigt, Krisithimmelsfärd

 

Vi önskar er en trevlig helg! 🍀

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *