Vecka 37

Viktigt nästa vecka

• Fotografering för åk 9

• 9B matteprov onsdag

Vi håller som bäst på att förbereda oss för våra individuella utvecklingssamtal. Tider ska ha gått ut till er. Vi ser fram emot att träffas för att sätta upp nya mål!

Denna vecka rullar studiestödet igång på allvar. Vi erbjuder studiestöd 3 gånger i veckan! Tis, ons, tor klockan 15-16. Varmt välkomna!

Ämneskollen

SO 9B

I SO:n börjar vi runda av etiken, under måndagen jobbar vi färdigt med en uppgift om dödshjälp. Vi går sedan vidare och startar upp Religionens andra moment för denna termin: Sekularisering och Nyreligiositet. //Henrik

Musik

Vi har nyss gått igenom hörsel- och röstvård. Till hörselvården finns frågor att besvara som ska lämnas in i Teams. För tillfället har eleverna valt ett avsnitt från hitlåtens historia, efter avsnittet ska de besvara frågorna som finns i Uppgifter på Teams. //Jesper

Idrott och hälsa

I veckan sprang hela skolan Skoljoggen. I år fick vi göra det corona-vänligt och springa på vår lektionstid. Och som det kämpades! Det ska bli spännande att se vilken klass som fick högsta snittet och vilka elever som vinner pris bland alla som sprang 7 varv (7 km) eller fler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *