Vecka 39

Vecka 40

Måndag och Tisdag – Studiedagar, eleverna är lediga

Onsdag – Omprov/prov i matematik för samtliga klasser. 9B:s klassrum kl. 15.00. 9C Prov i engelska

Studiestöd 15.00

Torsdag – 9C Prov i engelska

Fredag – Trevlig helg! 🌸

 

Stort tack till alla er vårdnadshavare som har varit på skolan i veckan och deltagit på elevernas samtal. IUPerna ska ni nu kunna hitta på IST. Logga in via skolportalen.
Följ gärna elevernas arbete i Teams be dem visa och berätta vad de arbetar med i skolans olika ämnen. Det kan vara en bra inledning på helgen. Ett tips är att ta två eller tre ämnen som ni pratar om varje vecka. På så vis blir skolan mer levande hemma.

Musik

Den här veckan avslutar vi momentet om hitlåtens historia vilket betyder att inlämningarna ska in. Vi kommer nu börja med musikskapande i GarageBand samtidigt som eleverna skriver loggbok och reflekterar efter varje lektion. All information finns under uppgifter i Teams.

9B SO
Två lektioner utgår pga. Studiedagar. Onsdagens lektion ska eleverna påbörja en text om skolavslutningar i kyrkan. Denna uppgift bedöms i religion och samhällskunskap då kunskapskrav överlappar. Inlämning 6 oktober.

9C. Prov i engelska tors 1 okt + 2 okt

Info om hur du förbereder dig inför provet finns på Teams. Gör klart alla uppgifter i Showbie och Teams.  Lär dig orden och uttrycken som vi har tränat på.

Idrott och hälsa

I veckan har åk 9 skrivit prov om träning och hälsa. Vi kommer att bedöma resultatet och återkoppla i Teams. För er som behöver göra omprov eller var sjuka vid veckans tillfälle så är det första tillfället efter studiedagarna, dvs onsdag.
Vi kommer nu att börja med orientering from vecka 40, nästa vecka är det foto-orienteringen. Träningsdagboken ska du fortsätta att fylla i vecka för vecka.

 

Trevlig torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *