Vecka 40

Viktigt nästa vecka

Tisdag: Studiestöd 15-16

Onsdag: 9BC prov i franska, Studiestöd 15-16

Fredag: Arbete med Teater Sláva

Nästa vecka och 3 veckor framöver kommer vi att ha besök av Teater Slava i våra 9:or. Teater Sláva är en mycket proffsig teatergrupp som arbetar med gruppövningar mm och anpassar innehållet till vad ni önskar arbeta med. De har stor vana av att arbeta i skolor.

Denna vecka var en kortvecka för eleverna. Om ni är hemma sjuka, så fort eleverna känner att ork finns, se till att jobba med lite skolarbete hemifrån. Vi lärare finns tillgängliga, både på Teams och via Mail om ni undrar över uppgifter att göra hemifrån eller liknande. Ipaden blir en utmärkt förlängning av skolan när den tas med hem. Den ska också tas med till skolan 100% laddad. Här behöver många elever hjälp och stöd av er vårdnadshavare!

Ämneskollen

Franska
9B/ 9C Prov i franska Vecka 42 ( Onsdag 14 oktober)
Kapitel 1a : ”Sur la plage”
Kapitel 1b : ”sur la rentrée”
Bon chance🌺

Musik

Vi fortsätter att arbeta med musikskapande i GarageBand. Kom ihåg att skriva i loggboken efter ni arbetat med låten. All information finns under uppgifter i Teams. Finns även en planering där eleverna kan hålla koll på om de ligger i fas eller ligger efter.

HKK

Näringslära vitaminer/mineraler samt laga Pizzar och vitkålssallad.

Svenska 9C

9c kommer att öva inför det muntliga nationella provet i svenska. De ska läsa texter, agera samtalsledare och föra samtal i grupp.

Idrott och hälsa

 

Ta hand om er! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *