Vecka 49

Hej!

Vi närmar oss nu slutet på ännu en ovanlig termin där vi utmanats och behövt ställa om och anpassa oss. En stor trygghet är ändå att vår vardag har någorlunda samma struktur trots den pandemi som har ett grepp om oss.
Nu i slutet av terminen är det många arbetsområden som ska avlutas, prov som ska skrivas och bedömningar som ska göras. Vi hoppas att ni där hemma hjälper till så gott ni kan med att stötta, strukturera och hålla ordning på rutiner som sömn, kost, skärmtid mm. Ni är en stor och väldigt viktigt del i våra elevers tillvaro på skolan.

Viktigt nästa vecka

Måndag:

Tisdag: So prov 9A och 9C tis 8dec

Studiestöd 15-16

Onsdag: Matteprov onsdag 9 december

Kapitel 2 ”Samband & förändring”

Studiestöd 15-16.30

Torsdag:

Fredag: Sista dag att lämna in musik-uppgiften

Idrott och hälsa:

Musik: Vi har nu gått igenom ett antal musikgenrer från populärmusikens historia. Nästa vecka ska inlämningsuppgiften (finns i musikkanalen, del 1 och del 2) vara inlämnad. Sista dag för inlämningen är fredag 11/12!

SO 9B
Sista lektionen för terminen(16/12) skriver vi ett öppet prov (resonerande frågor de redan kan på förhand – finns att hitta i teams i mappen historia). Fram tills dess går vi igenom andra världskriget på olika sätt.

Spanska 9BC:
Nästa vecka kommer vi titta närmare på några spansktalande länder och välja ut saker vi gärna vill veta om dessa
🌵🌎🌴🌎☀️

Spanska 9A: Nästa vecka ska vi arbeta med läsförståelsen och frågeord samt titta på avsnittet från UR Play ” Hacer preguntas”

Svenska 9C: Vi håller på att avsluta momentet krönikor, nästa vecka kommer vi att arbeta med kamratrespons och att slutföra krönikorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *