Välkomna tillbaka!

Hej!
Vi hoppas att ni har haft ett lugnt och skönt jullov. I fredags fattade förvaltningen beslut om att kommunens åk 9 ska undervisas på plats i skolan. Den informationen gick ut på rektorsbloggen.

Vi ser med glädje fram emot att välkomna er tillbaka till vårterminen i åk 9, den sista terminen i grundskolan. En termin som antagligen kommer att bli väldigt speciell.

Idrotten kommer denna vecka att vara utomhus då vi vill ta vara på snön och möjligheten att utöva vinterfriluftsliv. Klä dig därför efter väder och ta med något att åka på, tex pulka, snowracer, madrass eller liknande. Vi rekommenderar att ni använder hjälmar. Detta gäller onsdag (9B) och onsdag+torsdag (9AC). Angående undervisningen i idrott och hälsa så kommer den att fortsätta i sporthallen, precis som i höstas är det inget ombyte. Under skoltid har skolan rätt att nyttja sport- och idrottshallar för att kunna fullfölja sitt uppdrag med undervisning enligt skollagen. Simhallen kan vi inte använda ännu, så därför är simningen framskjuten.

Ni är välkomna till skolan imorgon tisdag, enligt ert ordinarie schema.

Vi ser fram emot att ses igen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *