Vecka 6

Hej!

Nu har vi 2 veckor kvar innan det blir sportlov. Erbjudande om lovskola har vi pratat om under utvecklingssamtalen. Lovskolan kommer att genomföras på plats på vår skola. Mer info kommer till er som kommer att delta.

 

Viktigt för vecka 7

Måndag:

Tisdag: Studiestöd 15-16

Onsdag: Studiestöd 15-16.30

Torsdag:

Fredag: 9C engelska test

Engelska 9C

Hand in section 5 of your project. Give feedback to your friend in a private chat, don’t forget to add me in the chat Friday 19th Feb

Reading and listening comprehension TEST 19th Feb and 26th of Feb.

Franska

9B/C Prov i franska vecka 8 (Onsdag 24/02):
Hör-och läsförståelse och lite grammatik. Bon chance à tous!

HKK

HKK fortsätter att arbeta med konsumentekonomi. Totalt fem lektionstillfällen med detta arbetsområde.

Idrott och Hälsa

Vi kommer att börja förbereda inför isdagarna som genomförs vecka 8 (9B och 9C) och vecka 10 (9A). Ett mail med all info skickades ut i slutet på förra veckan. Ni behöver svara oss på mailet att ett barn får tillåtelse att plurra i isvaken/fylla i lappen som eleverna kan ta med sig hem i veckan.

Matte

Onsdag 21-02-17

Matte prov ” geometri del 1″

Se planeringen

Lycka till önskar May, Sofia och jawad

Musik

Under veckan har vi fortsatt att spela piano/gitarr. Vi gick även igenom ett trumkomp som kommer användas nästa vecka. Nästa vecka kommer gruppen delas in i två ensemblegrupper och öva på en låt tillsammans. Vi kommer då använda oss av piano, gitarr och trummor.

Spanska 9A –
Repetion av Colores 8. Nästa vecka ska vi arbeta med verben Ser och estar , ord för egenskaper och tillstånd samt regelbundna verb i presens .

Spanska 9BC jobbar vidare med en muntlig uppgift: att intervjua varandra. Prov på det kapitel vi håller på med just nu, Mis vacaciones, blir det v. 8 på onsdagen (24/2), så lite hinner vi allt repetera innan dess!

SO 9B: Vi har under veckan jobbat med demografi och familjeplanering. Kommande vecka arbetar vi med demografisk historia och kommer öva oss i att använda geografisk data. Prov i demografi är planerat 24/2.

Svenska 9C

Under veckan har 9C skrivit klart sina tal och skapat talarkort eller keynote. Nästa vecka kommer de bli indelade i grupper och hålla sina tal för varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *