Vecka 12

Nu är det en vecka kvar innan eleverna går på påsklov. Även detta lov kommer vi att ordna lovskola på skolan. Det var väldigt uppskattat under sportlovet och vi hoppas att eleverna som behöver samlar kraft och energi för att orka det där lilla extra.

Vi arbetar just nu med arbetslivet i samtliga ämnen, istället för prao, och denna vecka som kommer bjuds eleverna på två föreläsningar. En som handlar om järnvägsyrken och en som handlar om yrket inom bank, vad som händer om man inte kan betala sina räkningar och olika bedrägerier. Vi hoppas få mycket intressant info under dessa föreläsningar!
På torsdag ska alla vi lärare delta i en föreläsning  om de nya kursplanerna, därför kommer skoldagen att avslutas senast kl 14.00.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *