Vecka 19

Hej!
Veckan som passerade genomförde alla eleverna nationella prov i engelska. Bra kämpat!
Framför oss har vi nu en kortvecka med lite extra ledigt torsdag och fredag. Åk 9 är med och testar ett nytt upplägg för mobiltelefonerna, där vi inte samlar in dem, men om mobilerna kommer upp under lektionstid kommer dessa att tas om hand, vi kontaktar er vårdnadshavare och mobilen kan hämtas efter skoltid. Detta efter att vi lyssnat in eleverna och låtit dem vara med och påverka på ett demokratiskt sätt.
Efter påsk skickades betygsvarningar hem via post, vi vill påminna att dessa ska skrivas under och lämnas tillbaka till mentor på skolan. Tveka inte att höra av er till mentor eller undervisande lärare om ni har några funderingar kring betygsvarningarna.

Hoppas att ni har haft en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *