🍀 Glad sommar & Lycka till 🍀

Med blandade känslor skriver vi nu det sista veckobrevet på denna blogg. Efter tre år på högstadiet är det nu nya äventyr som väntar för eleverna. Gymnasiet väntar!
Elevernas sista vecka var fantastiskt fin på alla sätt och vis. Sociala teamet ordnade olika spex-teman och som vinnande klass i den tävlingen blev 9A. Onsdagen blev en efterlängtad fotbollsturnering och där vann klass 9C som sedan fick möta personalen i en brännsbollsmatch. Där fick eleverna tyvärr se sig besegrade 🙂

Igår välkomnades eleverna till skolans allra första avslutningslunch för 9:or. Där delades det ut ämnesstipendium, årets grit samt kommunens elevutmärkelse. En fin avslutande lunch tillsammans! Vi kommer att minnas denna sista vecka med glädje!

Vi önskar er all lycka och vi hoppas att ni har siktet högt inställt för er själva och kämpar för era drömmar. Ni har visat att ni kan, om ni vill! Allt ni behöver är att bestämma er!

Glad sommar och lycka till på gymnasiet! 🍀☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *